Pinkopalvelut toteuttavat nopeasti ja luotettavasti kaivuu- ja maanrakennustyöt

Pinkopalvelut ovat pääkaupunkiseudulla toimivia, kaivuu- ja maanrakennustöiden ammattilaisia. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaille asiantuntevaa ja kokonaisvaltaista palvelua pitkällä kokemuksella. Toteutamme maa- ja rakennustyöt kokonaisurakkana, kaivamme perustukset ja rakennamme kohteen suunnitelman mukaisesti. Kaivuutöiden yhteydessä Pinkopalvelut pystyttävät myös perutusvalut, tukimuurit, terassit ja aidat.

Pinkopalveluiden erityisosaamiseen kuuluvat linjasaneerauksen yhteydessä toteutettavat kaivuutyöt, sadevesijärjestelmät ja salaojitukset. Salaojitus vaatii usein alapohjan tiivistystä sekä kunnostusta imuautolla sekä puhallusta vaahtolasilla tai sepelillä. Pinkopalvelut hoitavat nämä työt muun urakan yhteydessä.

Rakentamispalveluihimme kuuluvat lisäksi muut perustustyöt, varastot ja roskakatokset. Tutustu referensseihimme Facebookin kautta – Pinkopalvelut. Tykkää sivustostamme ja laita Pinkopalvelut seurantaan.

Kysy lisää palveluistamme ja lähetä tarjouspyyntö yhteydenottolomakkeella. Vastaamme nopeasti ja laadimme suunnitelman toteutettavalle urakalle.

Ruuvipaalut ovat kustannustehokas ratkaisu maa- ja rakennusprojekteihin

Ruuvipaalut ovat edullinen ja nykyaikainen ratkaisu maanrakennustöihin. Nopeasti asennettavat ruuvipaalut pyöritetään maahan, jonka jälkeen perustus on valmis päälle rakentamiseen. Ruuvipaaluilla on erinomainen kantokyky, ja ne soveltuvat perustaksi moniin rakennustöihin kuten omakotitaloihin, kesämökkeihin, terasseihin, aitoihin ja muut infra-projekteihin. Ruuvipaaluja käytetään myös teiden, kaasulinjojen, sähkömastojen, lämmitystolppien ja latausasemien yhteydessä.

Ruuvipaalujen käytössä vältetään kaivuu-, maansiirto- ja routaeristystyöt. Lisäksi ruuvipaalujen asennus ei aiheuta tärinää, eikä häiritsevää melua. Työmaa pysyy urakan aikana siistinä, ja työ toteutetaan nopealla aikataululla. Ruuvipaalut ovat kustannustehokas ratkaisu, joka säästää huomattavasti aikaa, vaivaa ja kuluja.

Ympäristöystävällistä maanrakennusta

Pinkopalveluiden toimintaperiaatteisiin kuuluvat joustavuus, luotettavuus sekä ympäristöystävällisyys. Huolehdimme kalustomme kunnosta, ja toteutamme työt luontoa kunnioittaen. Työvälineemme ovat hyvässä ja siistissä kunnossa, ja pyrimme minimoimaan päästöt tehokkaalla työskentelyllä.
Tarjoamme maa- ja rakennuspalveluita urakkatöinä pääkaupunkiseudulla. Kysy lisää puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta.