Pinkopalvelut asentavat sähköautojen latauspisteet kokemuksella ja ammattitaidolla

Pinkopalvelut asentavat sähköautojen latauspisteitä pääkaupunkiseudulla. Sähköautojen latausasema voidaan asentaa huoltoasemien, julkisten kohteiden, yritysten ja kauppojen sekä kerros-, rivi- ja omakotitalojen yhteyteen. Latauspiste sijoitetaan esimerkiksi autokatoksen tai lämmityskotelon viereen.

Julkiset latauspisteet vaikuttavat merkittävästi sähköautoilijan asiointiin, ja ne ovat yrityksille erinomainen tapa erottautua. Pinkopalvelut avustavat kohteen kartoituksessa, latausaseman suunnittelussa sekä pisteen asennuksessa.

Pinkopalvelut huolehtivat, että lataat sähköautosi turvallisesti ja nopeasti. Ammattilaisen osaamisella rakennetaan sähköauton latauspiste, joka on järkevästi sijoiteltu ja helppo käyttää. Kysy meiltä tarjousta, niin kartoitamme tilanteen ja suosittelemme taloyhtiölle tai kiinteistölle sopivaa latausratkaisua.

Tehokasta ja suunnitelmallista rakentamista

Pinkopalvelut rakentavat taloyhtiön suunnitelman mukaisesti sähköautojen latauspisteitä. Latauspisteiden infrastruktuuri toteutetaan yhteistyössä sähköasennusliikkeen kanssa. Sähköalan toimija tekee kartoituksen taloyhtiön sähköverkon kunnosta sekä kapasiteetista. Urakka aloitetaan laatimalla sähkösuunnitelma, jonka jälkeen tehdään kaivuusuunnitelma. Kokonaisurakka sisältää yleensä lisäksi pihatöitä, kuten asfaltin uusintaa. Kustannustehokkaan urakoinnin vuoksi latauspisteiden asennus kannattaa toteuttaa esimerkiksi muiden piharemonttien yhteydessä. Latauspistehanke voidaan aloittaa kyselyllä, jossa kartoitetaan latausasemien käyttäjien määrää ja tarpeita.

Haluatko lisätietoja palveluistamme? Ota meihin yhteyttä, niin avustamme sähköautojen latausaseman suunnittelussa ja toteutuksessa.

Sähköauton latausaseman kysyntä kasvaa voimakkaasti

Täyssähkö- ja lataushybridiautojen määrä on Suomen teillä kasvussa, ja kasvun ennustetaan kiihtyvän voimakkaasti kuluvan vuosikymmenen aikana. Vuonna 2020 sähköautojen latauspisteitä käytti 45 tuhatta autoa, vuosikymmenen loppuun mennessä määrän on arvioitu nousevan lähemmäs 250 tuhanteen autoon. Bensan hinnan nousu sekä päästöjen minimoiminen kasvattaa sähköautojen latausasemien kysyntää entisestään.

Sähköautojen latauspisteet nostavat kiinteistön ja asunto-osakkeiden arvoa, ja lisäävät niiden houkuttelevuutta. Latausaseman infrastruktuurin rakentamisen voi aloittaa maltillisin kustannuksin, ja laajentaa tarpeen mukaan. Tulevaisuuden kehitys kannattaa huomioida taloyhtiön suunnitelmassa, jotta sähköjärjestelmiin ei tarvitse tehdä uusia muutoksia

sähköautojen latausaseman infrastruktuurin toteuttamiset