Ota Pinkopalveluihin yhteyttä jo tänään

Pinkopalvelut ovat toteuttaneet kokonaisvaltaista maa- ja rakennusurakointia pääkaupunkiseudulla jo vuodesta 2008. Tarjoamme luotettavaa ja ketterää kokonaisvaltaista palvelua, pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Teemme maanrakennustöitä pääurakoitsijana, ja hoidamme urakan aikataulua noudattaen alusta loppuun. Huolehdimme vastuullisuudesta ja ympäristöystävällisyydestä huoltamalla koneistomme säännöllisesti sekä pitämällä päästöt minimissään. Pinkopalveluiden luottoluokitus on AA.

Läpinäkyvyys asiakkaan suuntaan on meille tärkeää, joten olemme ottaneet käyttöön Kotopron dokumentointiohjelmiston. Dokumentointiin ja seurantaan tarkoitettu ohjelmisto antaa asiakkaalle mahdollisuuden seurata urakan etenemistä vaiheittain. Kotopron avulla asiakkaalle tulostuvat seurantaraportit kuvineen ja tietoineen, ja asiakas pysyy aina ajan tasalla projektin etenemisestä.

Ota meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta jo tänään. Voit pyytää lomakkeella tarjousta tai kysyä tarkentavia tietoja. Vastaamme yhteydenottoihin nopeasti ja laadimme tarjouksen hetkessä. Pinkopalvelut ovat luotettava ja asiantunteva kumppani, joka toteuttaa asiakkaan tarpeet kustannustehokkaasti.

Yhteystiedot

Pinkopalvelut logo

Y-tunnus: 2171166-1
Ilmarintie 31 C, 01400 Vantaa
p. 0400 931 481
oskari.salonen@pinkopalvelut.fi

Vastaamme yhteydenottoihin ja tarjouspyyntöihin nopeasti

Etsitkö tekijää maanrakennusurakallesi? Haluatko luotettavaa ja vastuullista palvelua, pitkällä kokemuksella? Pinkopalvelut toteuttavat kaivuu- ja maanrakennustyöt, asentavat rakentamisen infrastruktuureja, sähköautojen latausasemia ja muuntavat joutomaan luonnon monimuotoisuutta tukeviksi niityiksi. Työskentelytapoihimme kuuluvat kustannustehokas, ketterä palvelu, joka täyttää asiakkaan tarpeet suunnittelusta kaikkien vaiheiden toteutukseen.

Lähetä meille tarjouspyyntö yhteydenottolomakkeella. Vastaamme viestiisi nopeasti ja laadimme tarjouksen hetkessä.

Pinkopalvelut Oy - Laskutustiedot

Asiakkaille ja muille yhteistyökumppaneillemme osoitetut laskutustiedot löydät täältä. Lasku lähetetään meille ensisijaisesti verkkolaskuna. Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta verkkolaskutukseen, voit lähettää laskun ja sen liitteet yhtenä pdf-tiedostona osoitteeseen oskari.salonen@pinkopalvelut.fi.

Verkkolaskut:
Nimi: Pinkopalvelut Oy
Verkkolaskutusosoite: 003721711661
Verkkolaskutusoperaattori: Open Text Oy
Operaattorin välittäjätunnus: 003721711661

Paperilaskut:
Pinkopalvelut Oy
Y-tunnus: 2171166-1
Osoite: Ilmarintie 31 C, 01400 Vantaa